След сериала Короната идва Максима: след поредицата, посветена на управлението на кралица

...
След сериала Короната идва Максима: след поредицата, посветена на управлението на кралица
Коментари Харесай

След „Короната“: Излиза сериал и за живота на нидерландската кралица Максима

След сериала  " Короната " идва " Максима ": след поредицата, отдадена на ръководството на кралица Елизабет Втора, излиза биографичен филм за друга коронована персона - съпругата на краля на Нидерландия Вилем-Александър, съобщи Агенция Франс Прес.

Първият епизод на продукцията, наречена " Максима " и с към този момент плануван втори сезон, ще бъде показан в събота, 20 април, в стрийминг платформата Videoland.


В шест епизода първият сезон разказва житейската история на Максима Сорегиета, която е родена през 1971 година в Буенос Айрес, Аржентина, до годежа й с престолонаследника на Нидерландия, съгласно бестселъра на Марсия Лютен.

В филмовия откъс младата Максима, в чийто облик се превъплъщава аржентинската актриса Делфина Чавес, танцува на празненство под влюбения взор на Вилем-Александър, изигран от Мартин Лакмайер.

" В първия сезон виждаме по какъв начин младо аржентинско момиче се трансформира в уверена млада жена, която се влюбва бясно в нидерландски принц ", споделя Петер ван дер Ворст от РТЛ Нидерландия, притежател на платформата Videoland.

" Но, несъмнено, историята продължава. Максима се омъжва, става майка и кралица. Толкова доста събития, които са се запечатали в груповата ни памет и които ще забележим още веднъж ", добавя той, представен в прессъобщение, изпратено до Агенция Франс Прес.

Максима и Вилем-Александър се срещат през 1999 година и се женят през 2002 година Двойката има три дъщери. Престолонаследничката Амалия е на 20 години.

 

Във втория сезон " Максима открива, че да запазиш любовта на нидерландците не е толкоз елементарно, едвам я спечелиш ", споделя Рейчъл ван Бомел от продуцентската компания " Милстрийт филмс ", представена в същото известие за медиите.

Сериалът към този момент е продаден в няколко страни, в това число в Германия и Белгия, както и в Латинска Америка.

От продукцията оповестяват на Агенция Франс Прес, че са се свързали с пресслужбата на кралско семейство. Оттам са споделили, че знаят за сериала, само че кралският двор няма присъединяване.

Снимките на втория сезон ще стартират през октомври, отбелязва Агенция Франс Прес.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР